31 Mart Yerel Seçimleri’ne geri sayım sürerken gündemde yer alan en önemli konuların başında sandık güvenliği geliyor. Adayların önlemlerini artırdığı son günlerde Cumhuriyet Halk Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Bursa Gönüllüleri platformu üyeleriyle bir araya geldi.

“Ben de Bursa’yım ben de buradayım” diyerek 31 Mart seçim günü sandıklarda görev alacak binlerce gönüllü Bursalıya seslenen Mustafa Bozbey, “Bursamızı birlikte yönetmeye sandıkta başlayacağız” dedi.

 

“BURSA’NIN KAHRAMANLARI BURSA GÖNÜLLÜLERİ OLACAK”

2019 yerel seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun zaferinde İstanbul Gönüllüleri’nin büyük katkısına dikkat çeken Mustafa Bozbey, “2019’da İstanbul’un kahramanı İstanbul Gönüllüleri’ydi. 2024’te de Bursa’nın kahramanı Bursa Gönüllüleri olacak” ifadelerini kullandı.

 

“KUTLAMALARI BİRLİKTE YAPACAĞIZ”

Sandık güvenliği için yoğun katılımda bulunan gönüllü Bursalılara büyük görev düştüğünün altını çizen Bozbey, “Sizlerin de emekleriyle beraber 1 Nisan’da Bursamız Türkiye’nin en mutlu şehri olmaya başlayacak. Önce sandıklara sahip çıkacağız. Sonra da hep birlikte kutlamalarda buluşacağız” dedi.