Şahinkaya Eğitim Kurumları’nun bu yıl 6.’sı düzenlediği Girişimcilik Zirvesi’nin açılışını, genç yaşında büyük başarılara imza atan girişimci Ali Özer yaptı. 2020 yılında 4.5 milyon lira yatırım alarak Click Game Studio’yu kuran Ali Özer kendi şirketini kurana kadar geçen süreçte kurumsal hayatta ve girişimcilik dünyasında elde ettiği çok önemli tecrübelerden bahsetti. 2021 yılında ise dünyanın en büyük oyun şirketlerinden biri olan Netmarble’dan yatırım alan Özer öğrencilere en büyük yatırımı kendilerine yapmalarını söyledi.

“HEDEFİNİZİ ŞİMDİDEN BELİRLEYİN”

Hangi sektörde olursa olsun kendini geliştirmenin, rakiplerinden kendini farklı kılmanın önemine dikkat çeken Özer; “Hedef belirlemek çok önemli. Ne yapmak istediğinizi, hedefinizi şimdiden belirleyin. Ve kendinize bir yol haritası çizerek hedefinize adım adım yürüyün” şeklinde konuştu. Bir girişimin o sektörde ilk olma özelliği taşımasının önemine de vurgu yapan Özer, öğrencilere ilhamlarını takip etmelerini önerdi. Click Game Studio’nun Oyun Tasarımı Lideri Zeynep Yaprak da oyun dünyasının tasarım tarafıyla ilgili keyifli paylaşımlarda bulunduğu zirvenin açılış oturumu öğrencilerden büyük beğeni topladı.

Konuşmanın sonunda Hexagon Kampüs Müdürü Cenk Azkeskin, ilham veren paylaşımlarından dolayı Ali Özer’e teşekkür plaketini takdim ederken, Zeynep Yaprak’a da katkılarından dolayı çiçek armağan ederek teşekkür etti.