Başkan Vekili Cem Kürşat Hasanoğlu’nun başkanlığında toplanan Aydınlar Ocağı Bursa Yönetim Kurulu Ozan Yusuf Alper’in ezgileri ile Türk dünyasına yolculuk yaptı.

Dost sohbetinde gerçekleşen müzik yolculuğunda Ozan Yusuf Alper, Doğu Türkistan’dan Batı Trakya’ya, Sibirya’dan Kerkük’e, Kırım’dan Balkanlara, Balkanlar’dan, Anadolu’ya kadar çok geniş bir coğrafyaya yayılmış olan Türk Milleti’nin müziklerinden örnekler sundu.

Ozan Yusuf Alper gecede Plevne Marşı, Tuna Yandı, Kerkük Yöresinden Helliyden Dağlar Kamış, kendi yazdığı Bin Yılın Öyküsü Mihriban başta olmak üzere birçok eseri seslendirdi.

Gecenin finalini ise Türkiyem Türküsü’nü yönetim kurulu ile beraber söyleyerek yapan Ozan Yusuf Alper’e Aydınlar Ocağı Bursa yönetimi tek tek tebrik etti.

Gecede kısa bir konuşma yapan Aydınlar Ocağı Bursa Başkanvekili Cem Kürşat Hasanoğlu “temmuz ayının son gününde Ozanımız kardeşimiz Yusuf Alper, bizi kırmayıp bizi onurlandırdığı için çok teşekkür ediyorum. Bugün ozanımızla beraber Adriyatik’ten Çin Seddine kadar olan coğrafyamızda bir gezinti yaptık. İlerleyen günlerde bu tür organizasyonlarımız devam edecek” dedi.

Ozan Yusuf Alper’de Aydınlar Ocağı yönetim kuruluna teşekkür ederek, inşallah ilerleyen süreçte tekrar bir araya gelme sözü verdi.