Çocuklar Orhangazi Belediyesinin organize ettiği, renkli ve eğlenceli sahnelerle dolu olan “Hayrimatör” filmiyle sinema keyfini yaşadı. Öğrenciler Ücretsiz etkinlik sayesinde sosyal bir etkileşim ve eğlenceli bir zaman geçirme fırsatı buldu. Etkinlik öğrencilere ara tatilde hoş bir karne hediyesi oldu.

Orhangazi’nin öğrencileri bu sayede sinemanın büyülü dünyasında bir araya gelerek keyifli bir gün geçirdi. Belediyenin, çocukların kültürel ve sosyal gelişimine katkı sağlayan bu tür etkinlikleri aileler tarafından da memnuniyetle karşılanıyor.

 

SİNEMA HEYECANLI SAHNELERLE DOLU

Rafadan Tayfa serisinin dördüncü filminde; ekip bu defa, Ajan ve adamları tarafından kontrolden çıkarılmış olan Hayrimatör’ü kurtarmak için bir araya geliyor. Filmde Hayri, uzaya çıkan en genç insan olarak ün kazanıp üstün zekâlı öğrencilerin girdiği bir bilim teknik okuluna kabul alır. Artık mahallesinde çok az vakit geçirip çoğunlukla "Yüz Yılın İcadı" olarak hitap ettiği dev robot Hayrimatör üzerine çalışır. Bir mühendislik harikası olan Hayrimatör'ü çalıştıracak güç kaynağını kendi başına elde edemez ve uzaylı kahramanımız Zobi'nin desteğiyle Hayrimatör'ü çalıştırmayı başarır. Fakat kötüler, icadın peşine düşerler.