Geçtiğimiz günlerde teşkilatlarıyla tam kadro bir araya gelen Cumhurun Başkanları partilerin mensuplarıyla birlikte güçlü bir şekilde beraberlik mesajı vermesinin ardından, ittifak başkanları pazartesi akşamı da ittifakın Belediye Başkan aday adaylarıyla buluştu. Toplantıda söz alan Cumhur İttifakı mensupları Cumhur İttifakı'nın Bursa'da ve Türkiye'de büyük başarılara imza attığını, Orhangazi'nin de bu başarıların bir parçası olduğunu söyleyerek, Orhangazi’nin daha fazla kalkınması ve gelişmesi için ellerinden geleni yapacaklarını, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın vizyonunu yerelde hayata geçirmek için çalışacaklarını ifade etti. Toplantıya Cumhur İttifakının mevcut Belediye Başkanı ve gelecek dönem Belediye Başkan adayı Bekir Aydın, AK Parti İlçe Başkanı Gökhan Ulusu, MHP İlçe Başkanı Halil Bozoğlu, İttifak Belediye Başkan aday adayları, Cumhur İttifakı SKM başkanları, belediye meclis üyeleri ve parti teşkilatları katıldı.

 

BAŞKAN AYDIN TAM DESTEĞE TEŞEKKÜR ETTİ

Belediye Başkanı Bekir Aydın, güçlü destek için ittifak mensuplarına teşekkür etti. Başkan Aydın, Orhangazi'nin son beş yılda büyük bir değişim ve dönüşüm yaşadığını, birçok hizmet ve yatırımın yapıldığını, hizmetlerin ve yatırımların artarak devam edeceğini belirtti. Cumhur İttifakı İlçe Başkanları Ulusu ve Bozoğlu da, Cumhur İttifakı'nın Orhangazi'de seçimi kazanacağına inandıklarını,  ittifakın belediye başkan adayı Bekir Aydın'a tüm teşkilatları ile birlikte desteklerinin tam olduğunu kaydetti.

CUMHUR İTTİFAKI SEÇİM ÇALIŞMALARI İÇİN BİSMİLLAH DEDİ

Cumhur İttifakı'nın Orhangazi'deki başkanları ve teşkilat mensupları başladıkları seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Halkın talep ve beklentilerini önemseyip ciddi bir şekilde dikkate alan başkanlar Orhangazi'yi daha yaşanabilir, daha gelişmiş ve daha huzurlu bir ilçe yapmak için ellerinden geleni ortaya koyacaklarını ifade etti. Cumhur İttifakı'nın Orhangazi'de hemşehrilerinin de takdirleriyle seçimi kazanacaklarına inançlarının tam olduğunu söyleyen Cumhurun Başkanları vatandaşlardan da desteklerini istedi.