Vekil Ahmet Kılıç,  Üsküp Sırnıver Köyü Derneği’nin iftarında yaptığı açıklamada, Türkiye olarak zor bir süreçten geçtiklerini ve Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde kutlu mücadele vererek zorlu güzergahları aştıklarını dile getirdi.  

Vekil Kılıç sözlerinin devamında “Balkanlar’da, Rumeli’de Adriyatik Denizi’nden Çin Seddi’ne kadar tüm soydaşlarımızın dindaşlarımızın gözü kulağı Türkiye’de.  Son 20 yılda ülkemizin yaptıklarıyla kendilerini yaşadıkları coğrafyada daha rahat hissediyorlar. Daha rahat ifade ediyorlar.  Bu güzelliklerinin devam etmesi ve kalıcı olması için gayret ediyoruz.  Bunda Cumhurbaşkanımız, liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın emekleri çok büyük. Cumhur İttifakı olarak şu ana kadar milletimizin desteğini hep aldık, bundan sonra da Allah’ın izniyle almaya devam edeceğiz” diye konuştu.

ADAY TANITIM TOPLANTISI

AK Parti Bursa İl Başkanlığı tarafından 28’inci Yasama yılında Bursa’yı temsil edecek milletvekili adaylarının tanıtıldığı programda konuşan AK Parti 27. Dönem Bursa Milletvekili ve 28. Dönem Bursa Milletvekili adayı Ahmet Kılıç şöyle konuştu; "Gençlik kollarından başlayarak AK Parti Bursa teşkilatında ana kademede de görev alarak siyaset yapmış biri olarak sizlerle gurur duyuyorum. 20 yıldır Bursa'da AK Kadrolar ‘karanlığa karşı aydınlık’ dedi. Hamd olsun hem ülkemizi hem de dünyayı aydınlatmaya yönelik Cumhurbaşkanımız, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde önemli işleri hayata geçirdik. Büyük Türkiye ilkesi yolundaki en önemli güzergâhları aşmak üzereyiz."

"TOPYEKÜN SAHADAYIZ"

AK kadroların topyekün olarak sahada olacağını ve kapı dolaşacaklarını ifade eden Vekil Ahmet Kılıç, birlik ve beraberliğin altını çizdiği konuşmasında, "Çalışmalarımızda kimseyi ötekileştirmeden ama ötekilerin kim olduğunu vatandaşlarımıza, tüm açıklığıyla ifade ederek çalışacağız. Karşımızda bir dargın, bir barışık ama kafaları karışık bir muhalefet var. Onların Türkiye'ye verecekleri hiçbir şey yok. Öte yandan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde komşu ülkelerin dualarına konu olmuş bir Türkiye var. İnşallah bu Türkiye sizinle beraber daha da güzelleşecek" ifadelerini kullandı.