Karacabey’de alt yapı çalışmalarının ardından hem merkez hem kırsalda üst yapı çalışmaları tam gaz sürüyor.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, günlük rutin kontrollerinde bu çalışmaları sıklıkla denetlerken, saha ekiplerinden ayrıntılı bilgi de alıyor. Karacabey Belediyesi olarak hem Büyükşehir Belediyesi hem de BUSKİ ekipleri ile sürekli dirsek temasında olduklarını ve şehri en pratik şekilde üst yapısını tamamlamak için ortak hareket ettiklerini belirten Özkan, çalışmalar hakkında açıklama bulundu.

 

Çalışmalar hızla sürüyor

Özkan yaptığı açıklamada, “Karacabey Belediyesi olarak ilçede tamamlanan alt yapı çalışmalarının ardından hızlıca kaldırım ve yolları eski haline getirmek için çabalıyoruz. Bu çalışmalarımız hem merkez hem kırsal mahallelerimizde aralıksız sürüyor. Geçtiğimiz günlerde ilçemizde 9 farklı ekip toplamda 12 ayrı noktada çalışma yaptı. Bu önemli bir seviye gerçekten. Aynı gün Hürriyet Mahallesinde belediye ekiplerimiz asfalt kaplama işi yaparken, Hamidiye Mahallesi Yeniköy çıkışında asfalt yama ekiplerimiz çalışıyordu. Yine bunun yanında merkezde Tabaklar Mahallesi, Garipçe Mahallesi, Ortaokul Caddesi ile Akhisar Mahallemizde parke taş ekiplerimiz titizlikle çalışmalarını tamamladı” dedi.

 

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nden tam destek

Özkan, altyapıda olduğu gibi üst yapıda da Büyükşehir’in önemli desteklerine vurgu yaparak, “Bunların yanında bir de Bursa Büyükşehir Belediyesi’nden aldığımız destekler var. Bu noktada Bursa Büyükşehir Belediyesi ekiplerimiz tarafından Saadet Mahallesi, Hüdavendigar Mahallesi ve Gazi Mahallelerinde asfalt ve asfalt yama çalışmaları yapılırken, BUSKİ tarafından da Drama, Sırabademler mahallelerinde evsel bağlantı parke taş tamirleri ile Canbalı ve Yenimahalle’de asfalt yama çalışmaları gerçekleştirildi” ifadelerini kullandı.

Özkan bu kadar seri, titiz ve yoğun bir organizasyonu gerçekleştirebilecek tecrübe ve iş birliğine sahip olmanın ilçe olarak mutluluğunu yaşadıklarını belirtirken, bu kapsamda hem alt hem üst yapıda katkılarından dolayı Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a teşekkürlerini yeniledi.