Gençler ve çocuklar tarafından son zamanların büyük ilgi gören ismi Melis Fis, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Bursa Demirtaş Meydanı’nda sahne aldı. Osmangazi Belediyesi tarafından düzenlenen konsere Bursalılar yoğun ilgi gösterdi.

 

‘Kara Kedi’, ‘Gülü Sevdim Dileni Battı’, ‘Uyku Yok’ gibi şarkılarla son zamanların sevilen sanatçısı Melis Fis, Osmangazi Belediyesi tarafından organize edilen konserle Bursalılar ile buluştu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında, Bursalılar ile konserde buluşan ünlü isim Melis Fis, ‘Gülü Sevdim Dikeni Battı’ şarkısıyla sahneye giriş yaptı.

 

Demirtaş Meydanı’nda düzenlenen konserde Sanatçı Melis Fis, ‘Uyku Yok, ‘Kara Kedi’ şarkılarını söyleyerek devam etti. Bursalıların yoğun ilgi gösterdiği konser de gençler ve çocuklar da doyasıya eğlendi.

Sanatçı Melis Fis’e çiçek takdim eden Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, tüm çocukların bayramını kutlayarak, “Atatürk’ün hediye ettiği bu güzel bayramda Melis Hanım sizi çok güzel şarkılarla coşturacak. Şimdiden sizi iyi eğlenceler diliyorum. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşları o gün TBMM’yi açtığında, dünyada hiçbir ülkede olmayan bu bayramı aydınlık geleceğe ulaşmanız için açmıştı. Bu tabloda gençlerin ağırlıklı olduğunu görünce ben de çok mutlu oldum. 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramınız kutlu olsun” ifadelerini kullandı.