İnegöl Belediyesi, bu yıl“Bağımsızlığın İzinde, Teknolojinin Zirvesinde”sloganıyla İstanbul Atatürk Havalimanı’nda düzenlenenTeknofest 2025için organize ettiği ücretsiz gezilerin süresini uzattı.

Çarşamba günü gerçekleşen ilk turun ardından, gençlerden gelen yoğun talep üzerineCuma, Cumartesi ve Pazar günü deİnegöl’den Teknofest’e araç kaldırılacağı açıklandı.

HER GÜN 50 GENÇ KATILABİLECEK
İnegöl Belediyesi, 19-21 Eylül tarihleri arasında yapılacak gezilerde her gün50 kişilik kontenjanayırdı.

Katılım yaşı:16-25 yaş arası gençler

18 yaşından küçükler için:Veli muvafakatnamesi şartı

Hareket saati:07.30 – Gastro İnegöl Restoran önü

Dönüş saati:19.30

Belediye, kontenjan sınırlı olduğundan gençlerin başvurularını hızlı şekilde yapmaları gerektiğini duyurdu.

NASIL KAYIT YAPTIRILACAK?
Gezilere katılmak isteyenler,İnegöl Belediyesi web sayfasıüzerinden e-belediye bölümündeki“Etkinlik ve Faaliyet Kayıt”alanından online başvuru yapabilecek.

TEKNOFEST 2025 DOLU DOLU GEÇİYOR
Bu yıl 13’üncüsü düzenlenen Teknofest’te:

Teknoloji yarışmaları

Hava gösterileri

Konserler

Deneyim alanları

Sergi ve atölyeler

gençlerle buluşuyor. Milli teknoloji hamlesinin en büyük sahnesi olan festival, 21 Eylül’e kadar ziyaretçilerini ağırlamaya devam edecek.