21 Mart Perşembe günü Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen konseri, Yeşilova Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali İhsan Yeşilova, Yönetim Kurulu Üyeler Nezihe ve Yasemin Yeşilova ile iş dünyasından önde gelen isimler izledi.

 

 Kalabalık bir seyirci topluluğunun takip ettiği konseri, birçok ödül sahibi başarılı Orkestra Şefi Artun Hoinic yönetti. Konserde, pek çok projede solist olarak yer alan sanatçılar Soprano Ezgi Biçici, Mezzo Soprano Zeynep Halvaşı̇ ile yurtiçinde ve yurtdışında birçok eserde sahne almış sanatçılar Tenor Emrah Sözer ve Bariton Arda Aktar aynı sahneyi paylaştı.

 

Başarılı performansları ile izleyenlerden tam not alan Şef Hoinic, solistler ve orkestra elemanları seyirciler tarafından dakikalarca ayakta alkışlandılar. Konserin ardından Yeşilova Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali İhsan Yeşilova, Şef Hoinic’i kuliste ziyaret ederek kutlarken, günün anısına Ali İhsan Yeşilova’ya da bir plaket takdim edildi.

 

GURURUN DORUKLARDA YAŞANDIĞI BİR GECE OLDU…

Konserin ardından bir açıklama yapan Yeşilova Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali İhsan Yeşilova, “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve Çanakkale’de destan yazan kahramanlarımızı bir kez daha andığımız konserde, heyecanımızı paylaşan herkese içtenlikle teşekkür ediyorum. Şüphesiz toplumsal kalkınmanın en önemli unsurlarından biri de kültür ve sanata verilen değerdir. Biz de bu gerçek karşısında farklı mecralarda destek vermekten mutluluk duyduğumuz sanatsal aktivitelerle ülkemizde çağdaş sanatın gelişimine ve özgür sanat ortamına küçük de olsa bir katkı sağlayabiliyorsak ne mutlu bize” dedi