14 Mayıs seçimleri kapsamında saha çalışmalarına devam eden Büyük Birlik Partisi Bursa Milletvekili Adayı Kemal Akyıldız Cuma namazından sonra Bursa’da yaşayan depremzede ailelerle görüştü.

 

Bursa Nilüfer Altınşehir’de depremzedeleri Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bursa 1.Bölge Milletvekili Adayı Ekrem Alfatlı ve Milletvekili adayı M.Erhan Altan ile ziyaret eden Akyıldız Nilüfer Altınşehir’de yurtta kalan depremzedeleri dinlerdi. Bir ihtiyaçları olup olmadığını soran Akyıldız “6 Şubat tarihinde yaşadığımız asrın felaketinde 50 binin üzerinde kardeşimiz vefat etti. Bu vesile ile ölenlere bir kez daha Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum. Yaralılarımıza da acil şifalar. Acımız çok büyük, bizler sizin acınızı elimizden geldiğince paylaşmaya çalışıyoruz. Belki manevi yaralarınızı saramadık, ama elimizden geldiğince maddi yaralarınız sarmak için gayret gösteriyoruz. Büyük Türk Milleti bu zorluğundan üstesinden gelecektir.  Ben de hem siyasetçi hem sanayici olarak sizlerden bizim sektörümüzde çalışmak isteyen arkadaşlarımız olursa iki kişiyi istihdam edeceğim. Sizler burada olduğunuz sürece üzerimize düşen ne varsa onu yapacağız” şeklinde konuşmalarını tamamladı.

Deprem bölgesinden gelen vatandaşlar Bursa’da kendilerine gösterilen ilgi ve alakadan son derece mutlu olduklarını, destek veren herkesten Allah razı olsun diyerek görüşlerini belirttiler…