İnegöl’de protokol üyeleri yeni yıla mesaide girdi. Kaymakam Eren Arslan, AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel, Belediye Başkanı Alper Taban, AK Parti İl Koordinatörü Zehra Altınöz, AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Durmuş ve AK Partili Yöneticilerin yer aldığı protokol üyeleri, yıl başı gecesi görevli olan kamu personelleri ile işyerlerinde vatandaşlara hizmet sunan esnafları ziyaret etti.

ZABITA EKİPLERİNİN YENİ YILINI TELSİZ ANONSUYLA KUTLADI

İnegöl Belediye binasında başlayan ziyarette, ilk olarak Zabıta Müdürlüğü ziyaret edildi. Burada zabıta personelinin yeni yılı tebrik edilirken, sahadaki zabıta ekipleri için de Başkan Alper Taban telsizden tebrik anonsu yaptı. Zabıta Müdürlüğü’nün ardından İnegöl Belediyesi’nin 7/24 hizmet sunan birimlerinden olan Çözüm Merkezi ziyaret edilerek personelin yeni yılı kutlandı. Vatandaşlardan gelen çağrılarla ilgili de bilgi alındı.

ÖĞRENCİLERE VE TEMİZLİK ÇALIŞANLARINA SÜRPRİZ ZİYARET

Belediye binasında yapılan ziyaretler sonrası protokol üyeleri İnegöl Polis Merkezi Amirliğini ziyaret etti. Ardından vatandaşlara hizmet vermek için işinin başında olan taksi durağı ve Atatürk Bulvarındaki esnaf ziyaret edildi. Ziyaretler sırasında yıl başı gecesini İnegöl Belediyesi Nöbetçi Kitaphanesinde ders çalışarak geçiren öğrencilerle de bir araya gelen protokol üyeleri, öğrencilere girecekleri sınavda başarı dileklerinde bulundu. Daha sonra Bursa Büyükşehir Belediyesi İnegöl İtfaiye Müdürlüğü ziyaret edildi. Son olarak İnegöl Belediyesi’nin sahada görevli temizlik çalışanları Cumartesi Pazar alanında temizlik yaptıkları sırada ziyaret edilerek hem kolaylıklar dilendi hem de yeni yılları kutlandı.

“YENİ YILIN HAYIRLAR GETİRMESİNİ TEMENNİ EDİYORUM”

Ziyaretler sonrası açıklama yapan Belediye Başkanı Alper Taban, “Bugün birtakım ziyaretler yaparak yeni yıla giriyoruz. Kitaphanemize uğradık, taksi durağımızı ziyaret ettik, polis merkezimizi, itfaiyemizi ziyaret ettik. Şu anda da Cumartesi pazarında çalışan temizlik işçilerimizle bir aradayız. Yeni yıl vesilesiyle ziyaretler yapmaya çalıştık. 2022 yılı dolu dolu geçti diyebiliriz çalışma trafiği açısından. Tabi zorlukları da var içerisinde, hüzünler, sevinçleri de var. Allah’a hamdolsun bugünlere eriştik. İnşallah bundan sonraki yıl için de kritik bir yıla giriyoruz. 2023 yılı seçim yılı. Aynı zamanda da ülkemizin kuruluşunun 100. Yılı. Bu yönüyle de kıymetli, önemli. Ülkemiz güçleniyor, kalkınıyor, üretim artıyor. Yeni yılın tüm insanlığa, ülkemize, şehrimize ve ilçe halkımıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum” ifadelerinde bulundu.