Hasan ve Hüseyin Bingölbalı kardeşlerinin kurucusu olduğu BNG İnşaat HB Design Beşevler'de yoğun bir katılım töreni ile açıldı.

Açılışa AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç, Hakan Çavuşoğlu, önceki dönem milletvekili Hayrettin Çakmak, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Süleyman Çelik, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez , MHP Osmangazi Belediye Meclis Üyesi Necati Çelik, önceki dönem bakanlarından Faruk Çelik Bursa iş, siyaset ve cemiyet dünyasının seçkin isimleri katıldı.

Açılışa gelen tüm misafirlerlerle birebir ilgilenen Şaban Bingölbalı "Bugün benim evlatlarımın iş hayatına Bismillah dediği gün, inşallah burada yapacağımız çalışmalarla hem Bursamıza hem ülkemize istihdam alanında önemli katkılar sağlarız" dedi.

Açılışta konuşma önceki dönem bakanlarından Faruk çelik"

Ofisin hayırlı hizmetlere vesile olmasını temenni ediyorum. Bingölbalı Ailesi bizim kıymetli dostlarımızdır. Gençler eğitimini tamamladılar ve bu güzel ofisin açılışına vesile oluyorlar. 

 

"KONUT SEKTÖRÜ GELİŞMEYE DEVAM EDECEKTİR"

Türkiye'de nüfus artışı hızlı bir şekilde çok şükür devem ediyor. 85 milyonları aşıyoruz. Neredeyse her yıl nüfusumuz 1 milyon kişi daha artıyor. Bu durum konut artışı devam edecek demektir. Bu anlamdaki ofisler açılmaya devam edecek. Helalinden bol kazançlara vesile olmasını, sağlıklı bir şekilde sektöre hizmet etmelerini diliyorum.

 

Törene katılan ve kısa konuşma yapanTBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu açılış töreninde şöyle konuştu;

"Hep birlikte önemli bir açılışa şahitlik ediyoruz. Kazasız belasız işler yapmak nasip olsun. Ülkemizde bol bol vergi verilsin. 

 

"İNŞAAT VE KONUT ÖNEMLİ BİR SEKTÖR"

Hasan ve Hüseyin'i ben yeni tanıdım. Kendileri ikiz kardeşler. Birisi mimar, diğeri de mühendis. Planlı ve programlı bir şekilde çalışarak  bir ofis açıyorlar. Bu bile bir başarıdır. İnşaat ve konut sektörü bu ülkenin önemli bir sektörüdür. Hem istihdam hem kalkınma hem de piyasanın hareketlenmesi anlamında önemli bir açılışta bulunuyoruz." dedi

 

Gerçekleşen konuşmaların ardından misafirlerin kurdele kesimiyle açılışı yapılan işletmede misafirler daha sonra hatıra fotoğrafı çektirdiler