Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın vatandaşlarla bir arada olmaya devam ediyor.  Başkan Bekir Aydın bu kapsamda Orhangazi Devlet Hastanesinde yatarak tedavi olan hastalara ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında Belediye Başkanı Aydın hastalarla tek tek ilgilenerek acil şifa dileğinde bulundu. Aydın, ayrıca hasta vatandaşlara karanfil hediye etti.

 

Belediye Başkanı Aydın konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Başkan Bekir Aydın açıklamasında, sağlık her şeyin önünde gelir, vurgulamasını yaparak sözlerine“ devlet hastanemizde tedavi gören vatandaşlarımıza ziyaret gerçekleştirdik. Ülkemizdeki sağlık şartları artık eskisi gibi değil. Bu konuda birçok çalışma yaptık.

 

Söz konusu çalışmalardan vatandaşlar memnun, dolayısıyla biz de onların memnuniyetlerinden ötürü mutluyuz.“ Cümleleriyle devam etti. Başkan Aydın açıklamasına “ bizim için vatandaşlarımızın yüzündeki bir gülücük her şeye bedeldir. Hemşerilerimizin dertlerini paylaşmak, onlara geçmiş olsun dileklerimizi sunmak için hastane ziyareti gerçekleştirdik. İnşallah ilerleyen günlerde ziyaretlerimize devam ederek hemşerilerimizle bir arada olacağız.” ifadeleriyle son verdi.