BEKSİAD Yönetimi, sektöre ivme kazandıran çalışmalarının yanı sıra sosyal projelerini de aralıksız sürdürüyor. Dernek Yönetimi son olarak içinde bulunduğumuz Muharrem Ayı’nın en önemli sembollerinden olan Aşure’nin bereket ve lezzetini Vişne Caddesi esnafı ve bölge halkı ile paylaştı.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan BEKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Yıldız, “Her fırsatta, bir arada olduğumuz üyelerimiz ve bölge esnafımızla bu mübarek ayın münasebetiyle bereketi paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Çeşitli vesilelerle bir arada olduğumuz üyelerimiz ve sektör temsilcilerimizle yaptığımız istişarelerle sektörümüzün durumu, talep ve ihtiyaçlar ile çözüm önerileri ile ilgili fikir alışverişlerinde bulunuyoruz” dedi.

Bursa ekonomisinin lokomotiflerinden olan tekstil ve konfeksiyon sektöründe dünya standartlarında üretim ve ticaret yapılıp, yeni pazarlara ulaşılabilmesi için gerekli tüm çalışmaları yürüttüklerini belirten Ömer Yıldız, “Bursamıza ve ülke ekonomimize daha fazla katkı sunabilmek adına yönetim kurulumuz, üyelerimiz ve sektör temsilcilerimizle birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.