Belediye Başkanı Aydın, yaptığı açıklamada gazeteciliğin köklü bir geçmişi olduğunu vurgulayarak, insanlığın haber ihtiyacını binlerle ifade edilecek kadar uzun yıllardır bu önemli meslek mensupları tarafından karşılandığını belirtti. Başkan Aydın, Tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü içtenlikle kutladı ve mesleğin önemine vurgu yaptı.

Toplantıda, Orhangazi’nin değerleri üzerine odaklanılarak, gazetecilerle şehrin mevcut sorunları ve gelişim potansiyeli konuşuldu. Başkan Bekir Aydın, yerel basının rolünün, şehirdeki önemli gelişmeleri haberleştirmede ve toplumun bilinçlenmesindeki kritik etkisine dikkat çekti. Samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşmada, gazetecilerin öneri ve görüşleri alınarak, şehrin karşılaştığı zorluklar ve çözüm yolları üzerine fikir alışverişi yapıldı. Başkan Aydın, yerel basınla işbirliğine ve iletişime vurgu yaparak, şehrin gelişimi için birlikte hareket etmenin önemine atıfta bulundu.

 

Buluşmanın, şehrin değerlerinin korunması ve geliştirilmesi adına verimli geçtiğini ifade eden Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, gazetecilerin özverili çalışmaları ve katkıları için teşekkürlerini iletti. Aydın sözlerine, Orhangazi’nin geleceği adına yapılan bu tür etkileşimlerin önemine değinerek ve basının şehrin ilerlemesindeki rolünü takdirle karşıladığını belirterek son verdi.