BBP Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı  yayınladığı mesajda şunları ifade etti: “ Üç ayları idrak etmeye başladığımız bugünlerde bugün de Regaip Kandilini idrak ediyoruz.

Bu mübarek gecede İlahi esintilerin kalpleri okşadığı, duaların kabul olduğu bu mübarek günlerde Müslüman-Türk  aleminin mübarek üç aylarını kutlar, hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan dilerim.

Regaip Kandili vesilesi ile buradan  vatanımızı koruma adına yurt içi ve yurt dışında görev yapan  mücadele eden güvenlik güçlerimizi başta olmak üzere ,yüreği al sancaklı bayrak için atan büyük kahramanlarımızı da anarak Allah onlara güç kuvvet versin diyorum.

Biz onlar sayesinde yataklarımızda huzur içinde uyuyoruz. Ama ne yazıkki yattıkları yatakta bırakın huzur içinde uyumayı gözlerine bir damla uyuku girmeyen dünyanın değişik bölgelerinde haksızlığa ve zulme uğrayan başta Doğu Türkistan olmak üzere bir çok ırkdaşımız ve dindaşımız var.

Bu mübarek gecelerde edeceğimiz dualar onların da kurtuluşuna vesile olsun.

 

Bu vesile ile bir kez daha başta aziz hemşehrilerimiz ve vatandaşlarımız başta olmak üzere Türk -İslam aleminin üç aylarını ve Regaip Kandilini tebrik eder esenlikler dilerim...