MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Nihat Alpay ile Yönetim Kurulu Üyelerinin ev sahipliğinde dernek merkezinde gerçekleşen toplantıda, Yıldırım ilçesi konuşuldu. Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, insanı merkeze koyarak yaptıkları projelerle Yıldırım’ın ikinci planda kalmış güzelliklerini tekrardan gün yüzüne çıkarmaya gayret ettiklerini ifade etti.

Konuşmasında yerel yöneticilerle istişare yapmayı önemsediklerini belirten MÜSİAD Bursa Şube Başkanı Nihat Alpay, “Bu toplantılar vesilesiyle yerel yöneticilerimize hem öneri ve görüşlerimizi aktarabiliyoruz, hem de kendilerinin yaptıkları çalışmalardan haberdar oluyoruz. Şehrimizin yöneticileri ile bir araya gelip bu kentin geleceği adına görüş alışverişinde bulunmaya devam edeceğiz” dedi.

Örnek misafirperverliği için MÜSİAD Bursa Şubesi’ne teşekkür eden Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Yıldırım’ın tarihi ve turistik özellikleriyle şehrin en önemli ilçelerinden biri olduğunu ifade etti. Başkan Yılmaz, “Bursa deyince akla gelen simgeler olan Yeşil Camii ve Türbesi, Emirsultan, Cumalıkızık, Teleferik, Zeyniler gibi yerlerin hepsi Yıldırım’da. Ancak yıllar yapılaşma ve göçle birlikte bu özellikler biraz geri planda kaldı. İnsanı ortak etmediğiniz hiçbir işte başarılı olamazsınız. Dolayısıyla biz de çalışmalarımıza bu bilinçle devam ediyor, insanı merkeze alarak, Yıldırım’ın değerlerini tekrar gün yüzüne çıkarmaya çabalıyoruz” diye konuştu.