Türkiye 31 Mart’ta 5 yıl boyunca görev alacak yerel yöneticilerini seçti. Bu kapsamda Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, yeni dönemde görevine devam etmek üzere mazbatasını Barış Manço Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenle aldı.

 

Düzenlenen mazbata törenine, AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç, Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı, AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı İrfan Akkaya, CHP Yıldırım İlçe Başkanı İlhami Gün, çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.

 

Oktay Yılmaz’ın mazbatasının verilmesinin ardından Yıldırım Belediyesi Meclis Üyelerine de mazbataları verildi.

Mazbatasını alan Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Bize yakışır bir şekilde geçen yerel seçimler sürecinde başarı gösteren tüm belediye başkanlarımızı ve meclis üyelerimizi yürekten tebrik ediyorum. Bizlere bir daha bu şehre hizmet etmeyi layık gören hemşehrilerime de şükranlarımı arz ediyorum. Geçtiğimiz 5 yıllık süreç içerisinde birlik ve beraberlik işin besmelesi dedik, işe koyulduk. Yıldırım sizinle güzel diyerek hep birlikte yürüdük. Ne varsa Yıldırım’da var, bereket var dedik. Yeni dönemde de bu bereketin yansımaları daha çok yaşayacağımız parlayan Yıldırım’ı hep birlikte inşa edeceğiz. Yeniden bismillah dedik. Bizim bu şehre sevdamız var. İnsanımıza vazifemiz, görevimiz var. Biz bunu layıkıyla, en güzel şekilde, samimi bir gayretle sürdürmeye devam edeceğiz. Seçim sürecinde AK Parti olarak gerçek belediyecilik yemininde bulunmuştuk. Doğruluk ve dürüstlükten ayrılmayacağımıza, hemşehrilerimiz arasında ayrım yapmayacağıma söz veriyorum” dedi.