Sabah erken saatlerde hareket noktasına giden Başkan Aydın hastalarla tek tek ilgilenerek acil şifa diledi. Onkoloji hastalar ve engelli vatandaşlar bu ücretsiz uygulamadan ötürü Başkan Bekir Aydın’a teşekkür etti.

"NEREDE İHTİYAÇ VARSA ORADA OLACAĞIZ"

Belediye Başkanı Bekir Aydın konuyla ilgili yaptığı açıklamada, bizler Orhangazi olarak büyük bir aileyiz. Nerede bir ihtiyaç varsa oraya yetişmeye çalışıyoruz, diyerek sözlerine “ Bu sabah güne Bursa’da hizmet veren hastanelerde sağlık hizmeti alan vatandaşlarımıza hayırlı günler temenni ederek başladık. Hemşerilerimize geçmiş olsun dileklerimizle tedavi gördükleri hastanelere uğurladık.” Cümleleriyle sürdürdü. Başkan Aydın açıklamasına “ vatandaşlarımız bu ücretsiz hizmetinizden çok memnun. İnşallah uygulamamızı sürdürmeye devam edeceğiz.” Vurgulamalarıyla son verdi.

 

ENGELLİ BİREYLERE VE ONKOLOJİ HASTALARINA HİZMET VERİYOR

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın yoğun çalışma temposunu ara vermeden sürdürüyor. Başkan Aydın bu çerçevede Orhangazi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Sağlık İşleri Koordinatörlüğü’nün yürüttüğü ve Onkolojik ve engelli hastalar için uygulanan hasta servis aracıyla hastanelere gidecek hastaları uğurladı. Hasta vatandaşlarla tek tek ilgilenen Belediye Başkanı Aydın engelli ve Onkoloji hastalarına acil şifa diledi. Belediyenin ücretsiz olarak verdiği bu hizmetten dolayı çok memnun olduklarını belirten vatandaşlar Başkan Aydın’a teşekkür etti.

Orhangazi Belediyesinin Onkolojik ve engelli hastalar için verdiği ücretsiz nakil hizmeti Bursa’da yer alan hastaneleri kapsıyor. Hastalar Sağlık İşleri Koordinatörlüğüne raporlarıyla birlikte önceden başvurarak hizmetten faydalanabiliyor.