Bulgaristan Mestanlı Belediye başkanı İlknur Kazım’ı ev sahipliğinde gerçekleşen iftar programına BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Şakir ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Mestanlı Yöresi Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Hasan Öztürk ve Yönetim Kurulu Üyeleri yanı sıra, T.C. Filibe Başkonsolosu Korhan Küngerü, Kırcaali Belediye Başkanı Hasan Aziz, İlçe Belediye Başkanları ve çok sayıda protokol temsilcisi katıldı.

İftar programı nedeniyle açıklamada bulunan BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Şakir, “Balkan ve Rumeli’deki kardeşlerimizle her vesileyle yakın olmaya büyük özen gösteriyoruz. Zor günlerdeki yardımlaşmaların ötesinde mutlu günlerde de birlikte olmaktan memnunuz. Bu sene 2 bin kişilik iftar programımızı Kadir Gecesi tertipledik. Kardeşlerimiz yalnız bırakmıyoruz” dedi.

BALKANTÜRKSİAD Heyeti iftar programı öncesi Mestanlı Belediye Başkanı İlknur Kazım ile Kırcaali Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nasko Nastev ve Yönetim Kurulu üyeleriyle sosyal ve ekonomik işbirliği imkanlarını görüştüler.