Karakoyunlu: Daha çok üretmeliyiz

Toplantının açılışında Bursa Gönüllü Kuruluşlar Platformu İcra Heyeti Başkanı Murat Eryağan, platform üyeleriyle bu manevi atmosferde bir araya gelmekten mutlu olduklarını söyledi. Eryağan, Bursa Gönüllü Kuruluşlar Platformu'nda yeni dönem çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğine dikkat çekti. Eryağan'ın açılış konuşmasının ardından toplantıya ev sahipliği yapan ASRİAD Bursa Şube Başkanı Mehmet Karakoyun da ülkede ve dünya ekonomisinde yaşanılan son gelişmeleri değerlendirdi.

Karakoyun “Özellikle pandemi sonrası yaşanan sıkıntıların etkileri dünyada arz talep dengesini etkilemiş durumda. Yaşadığımız ekonomik sıkıntıların başında bu dengesizlik gelmektedir. Her şeye rağmen bu krizden en az etkilenen ülkelerin başında Türkiye geliyor. Bize düşen daha çok çalışmak, daha çok üretmek daha çok istihdam alanı sağlamak” dedi.

Buluşmada önce Kuran tilaveti okuyan ardından İslam Coğrafyasından yaşanan gelişmeleri özetleyen Bursa İl önceki dönem müftüsü Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. M.Emin Ay’da” İslam Coğrafyasının birlik ve beraberlik içerisinde tüm zorlukların üstesinden gelebileceğine dikkat çekti…

Buluşma hatıra fotoğrafı çekimi ve Prof.Dr. Mehmet Emin Ay’a plaket verilmesi ile sona erdi.