AK Parti Bursa Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Ahmet Kılıç, kent dinamikleri ile bir araya gelmeye devam ediyor. Son olarak Mimar ve Mühendisleri Grubu Bursa Şubesi Yönetimini ziyaret eden Milletvekili Ahmet Kılıç, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 1 Ekim’deki açılışına kadar Bursa’da çeşitli kurumlar, sivil toplum örgütleri ve vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve önerileri aldıklarını belirtti. Vekil Kılıç, gerçekleştirilen saha çalışmaları neticesinde alınan notlar doğrultusunda yeni dönemde Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde çalışmaların yürütüleceğini  ifade etti.

Bursa’da ve Türkiye genelinde gündem konularının başında ekonominin yer aldığını söyleyen Milletvekili Kılıç, “Yakın geçmişte yaşadığımız pandemi ve sonrasındaki depremler her anlamda ülkemizi etkiledi. Yaşanan sorunlar yalnızca ülkemizde değil dünya genelinde de görülüyor. Gelişmiş ülkelerde de bir ekonomik daralma var, Avrupa’da da öyle. Türkiye ihracatının yüzde 58’ini Avrupa’ya gerçekleştiriyor. Dolayısıyla bir yandan da yeni pazar, yeni kaynak arayışlarımız sürüyor. Bu dönemde hepimize daha çok çalışmak, çağın gereklerine uygun olarak kendimizi güncellemek ve katma değerli ürün üretimine doğru evrilmek düşüyor. Çok çalışkan, üretken bir nüfusa sahibiz. Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde hep birlikte bu zor günleri de güçlenerek atlatacağımıza olan inancımız tamdır” dedi.

Mimar ve Mühendisler Grubu Bursa Şube Başkanı Kasım Şükrü Karabulut da ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, çalışmaları hakkında bilgiler verdi.