İYİ Parti Nilüfer İlçe Başkanı Levent Öncü görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Öncü’nün açıklaması şu şekilde;

“Kalbi Atatürk Sevgisi ile atan, Cumhuriyetin temel ilkelerine bağlı bir Türk Milliyetçisi olarak, Memleketimizi tek adam rejiminden kurtarma adına 25 Ekim 2017 Tarihinde İYİ Parti Bursa Kurucu İl Başkan yardımcısı olarak iki yıl süre ile İl Başkanlığımızda görev yaptım.

Ekim 2019 yılından itibaren yaklaşık beş yıldır İYİ Parti Nilüfer İlçe Başkanı olarak kıymetli yönetim kurulu üyelerim ile beraber mesaimizin çoğunu partimiz için ayırarak hizmet ettik.

Bu süre içerisinde siyasetin merkezine vatandaşlarımızı getirecek; Nilüfer Millet Masası, Teşkilat Toplantıları, İYİ ‘lik sofrası , Esnaf ziyaretleri, Güneşin Şevkatli Elleri gibi birbirinden kıymetli projeleri yorulmadan haftanın yedi günü sıra ile hergün gerçekleştirdik.

Partimizin kurulduğu günden bugüne kadar, birlikte çalışmaktan onur duyduğum kurucu il – ilçe Başkanları ve yöneticilerine, Milletvekili ve Milletvekili adayı arkadaşlarımıza, Meclis üyelerimize, İYİ parti için çalışan fedakar üyelerimize ve özellikle Nilüfer İlçe Teşkilatımızda beraber çalıştığım tek derdi Memleket olan değerli yönetim kurulu üyelerime canı gönülden teşekkür ederim.

Bugün gerçekleştirdiğimiz yönetim kurulu toplantımızda arkadaşlarımız ile helalleşerek,

İYİ Parti Nilüfer İlçe Başkanlığı görevimden istifa ediyorum.

Dün olduğu gibi yarından itibaren, Partimin üyesi olarak Teşkilatımın bana vereceği her görevi yerine getirerek hizmet etmeye devam edeceğim.

Saygılarımla, Allah’a emanet olun…”