Cumhuriyet Halk Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey ve CHP Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş açıklamalarda bulundu.

 

Yeşiltaş, “Mustafa Bozbey ile kazanıyoruz. Tabii sadece büyükşehir değil Nilüfer, Mudanya, Gemlik Osmangazi, Mustafakemalpaşa ve Harmancık’ta seçimi önde götürmekteyiz ve diğer ilçelerde de umut veren haberler gelmeye devam ediyor Bursalılara söz vermiştik milyonları gülümsetecek ve mutlu yaşatacağız diye söz vermiştik. Şimdi yürekten söylüyorum bundan sonra yarından sabahtan beri herkes mutlu yaşayacak. İnsanca, mutlu yoksulluğun olmadığı, hiç kimsenin ötekileştirilmediği bir yaşamı armağan edeceğiz. Bu zaferi önce açlık sınırı altında yaşayan emekliye, yoksul insanlara armağan ediyoruz. Yarın sabah yeni bir güne uyanacağız bu doğan güneş tüm ilçelerimiz aydınlattı. Yarım kalan hikayemizi tamamladık. Bu kazanılan zaferi Cumhuriyet’in 100. Yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e olan borcumuzu ödemiş olacağız.” dedi.

 

BOZBEY: 15 PUAN ÖNDE GÖRÜNÜYORUZ

İl Başkanı Yeşiltaş’ın ardından CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey değerlendirmede bulundu.

Bozbey, “Gerçekten çok önemli bir gündeyiz heyecanımız yüksek. Özellikle Bursa’ya hizmet etme aşkı ile çıkmış olduğumuz bu yolda gelinen noktada çok sevindirici haberlerle karşı karşıyayız. Sandıklarda görev yapan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca emniyet mensuplarımıza da teşekkür ediyorum. Bursalı hemşerilerim bizim aldığımız son veriler yaklaşık olarak büyükşehir belediyesi seçimi olarak yüzde 28 civarında açılan sandık var. Yaklaşık 2096 sandıkla ilgili 15 puan önde görünüyoruz . Tabii ki daha iyi sonuçlar alacağımızı ümit ediyoruz. Şu an itibariyle birçok ilçede öndeyiz. Bursa 17 ilçesiyle birlikte gülümsemeye başlayacak, yarına gülümseyerek uyanacaklar. ” ifadesini kullandı.

Bozbey bir sonraki bilgilendirme açıklamasında ise, “Bugün harika bir gün. Bursa tarihine altın harflerle yazılacak bir gün. Sandıkta oy kullanan tüm Bursalılara teşekkür ediyorum. Hiç kimseyi ötekileştirmediğimiz için yürekten teşekkür ediyoruz. Ha gayret biraz daha gayret. Şu anki verilere göre yine gülümseyerek söyleyebiliriz yine açık farklı öndeyiz. Yüzde 50 civarında açılan sandık var bu fark açılacağını düşünüyoruz. Yarın güzel, güneşli bir gün.” ifadesini kullandı.