Bursa İl Sağlık Müdürü Fevzi Yavuzyılmaz, Yeşim Grup CEO’su Şenol Şankaya’ya nezaket ziyareti gerçekleştirerek, salgınla mücadeleye verdikleri katkıtan dolayı Şankaya’ya teşekkür belgesi takdim etti. Ziyarette Yeşim Grup Co CEO’su Selim Şankaya da hazır bulundu.

 

Tüm dünyayı etkisi altına alan küresel salgın felaketinin 2020 yılı mart ayından bu yana Türkiye’de de kendisini gösterdiğini hatırlatan Fevzi Yavuzyılmaz, pandemi süresince sağlık çalışanlarının büyük bir özveriyle mücadele verdiğini ve virüsün etkilerini azaltmak adına yoğun çaba gösterdiğini kaydetti. Yeşim’in salgınla mücadele noktasında ilk günden itibaren gösterdiği gayretten ötürü Şenol Şankaya’ya teşekkür eden Yavuzyılmaz, söz konusu salgının henüz atlatılamadığını, rehavete kapılmadan ve tedbiri elden bırakmadan mücadaleye devam etmek gerektiğini sözlerine ekledi.

 

Şenol Şankaya da Sayın Yavuzyılmaz’ın kendilerini ziyaretlerinden dolayı son derece mutlu olduğunu dile getirerek, salgının ilk görüldüğü günden itibaren gerekli tüm tedbirleri aldıklarını ve sağlık önemlerini en üst seviyeye çıkardıklarını belirtti. Şankaya bu süreçte bir kriz ekibi de oluşturduklarına ve ilgili tüm aksiyonları bu ekibin koordinasyonu ile yönettiklerine değinerek, “Bu süreçte tüm dünyada olduğu gibi gerek ülkemizde, gerek şehrimizde artış gösteren vakalara paralel olarak tırmanma eğiliminde olan vaka sayılarıyla mücadele noktasında yoğun bir efor sarfettik. Çünkü çalışanlarımızın sağlığı her şeyden önde gelir. Sağlığın ne denli önemli olduğunu da bu süreçte daha iyi anlama şansı bulduk” diye konuştu.

 

Bursa İl Sağlık Müdürü Fevzi Yavuzyılmaz, salgınla mücadele kapsamında Yeşim’in kentteki sağlık ekiplerinin çalışmalarına sağladığı katkıdan ve destekten ötürü CEO Şenol Şankaya’ya teşekkür belgesi takdim etti.