AK Parti Yıldırım İlçe Danışma Meclisi Toplantısı, partililerin yoğun katılımları ile gerçekleştirildi. Barış Manço Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantıya AK Parti Bursa Milletvekili ve TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu, AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Osman Şahin, İl Başkan Yardımcısı Orhan Aygün, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Süheyla Bülbül, Mehmet Refik Selek, ilçe yöneticileri, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Süleyman Çelik, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, mahalle başkanları ve partililer katıldı.

Toplantıda yaptığı açılış konuşmasında çalışmalarını anlatan AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Ali Erbay’ın ardından söz alan AK Parti Bursa Milletvekili ve TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu, AK Parti’nin yalnızca bir siyasi parti değil, bir erdemliler hareketi olduğunu belirtti. Çavuşoğlu, AK Parti kadrolarının yalnızca ülkesinin geleceği için değil tüm dünyada adaletin ve refahın sağlanabilmesi için çalışan, dünya üzerindeki tüm mazlum halklara umut olan bir hareketi temsilcileri olduğunu söyledi. AK Parti’nin kurulduğu 20 yıllık sürecin sonunda Türkiye’nin önüne serdiği dünya kamuoyunda söz sahibi bir ülke olma vizyonu ve her alanda refah seviyesinin gelişimi için ülkenin her noktasına götürdüğü hizmetlerin taçlandırılacağı bir sürece girildiğini vurgulayan Çavuşoğlu, “Karşımızda yalanları ile hizmetlerimizi gölgelemeye çalışan, ‘Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti gitsin de ne olursa olsun’ diyen bir yapı var. Burada hepimize çok önemli görevler düşüyor. Ülkemize kattığımız kazanımları, hizmetlerimizi halkımıza en doğru şekilde anlatmalıyız” dedi.

AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç da partilerine verdiği desteklerden dolayı her kademeden Yıldırım Teşkilatı üyelerine ve ilçe halkına teşekkür ederek, “İlçemize, Bursamıza ve ülkemize çok şey kattık. Bu hizmetlerin mimarı kademe gözetmeksizin Türkiye sevdalısı AK kadrolardır. 2023 ve sonrasındaki hedeflerimizi de bu kadrolar gerçekleştirecektir. Milletimiz bize güveniyor, ülkesinin geleceğini ancak ve ancak bu kadroların inşa edebileceğini biliyor. Bizler de bu güvenden aldığımız güç ve sorumlulukla gece gündüz çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Toplantıda konuşan AK Parti Bursa İl Başkan Yardımcısı Osman Şahin ise yalnızca ülkesi için, vatanı, bayrağı için çalışan, bu yolda en hasbi niyetlerle çalışan AK teşkilatlar olarak Bursa’nın her noktasında çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmamacasına milletle buluştuklarını belirterek, “Şimdi artık 20 yıllık kazanımlarımızı taçlandırmanın tam zamanıdır. Kuruluşumuzdan bu yana güçlü Türkiye hedefimizin önüne set koymaya çalışan tüm engellemelere ve dünyayı etkisi altına alan pandemi krizinin yıkıcı etkilerine rağmen büyümesini sürdüren ülkemizin güçlü yarınlara açılan en büyük kapısına; 2023’e yürüme vaktidir” dedi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Süleyman Çelik ve Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’ın ilçe için çalışmalarını anlattığı ilçe danışma meclisi toplantısı, soru cevap bölümü ile sona erdi.