MMG Bursa Şubesi’nin 8. Olağan Genel Kurulu, Birlik Vakfı Bursa Şubesi’nin vakıf merkezinde gerçekleştirildi.

Genel kurula; AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Nihat Alpay, Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Cem Kürşad Hasanoğlu, BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Alparslan Şenocak, BURULAŞ Genel Müdürü M. Kürşat Çapar, AK Parti Bursa İl Başkan Yardımcıları Engin Kökçıkaran, Kemal Ermiş, Gökhan Yıldız, Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Beyhan Bayhan’ın yanı sıra çeşitli kurum ve kuruluşların yetkilileri ile temsilcileri ve üyeler katıldı.

Pandemi kuralları çerçevesinde gerçekleştiren genel kurulun Divan Başkanlığını Cihat Keskil, Başkan Yardımcılığını Ali Yılmaz, Katip Üyeliğini de Levent Kaçan yaptı.

Faaliyet ve denetleme raporları ile tahmini bütçenin görüşülmesi ve onaylanmasının ardından, seçime geçildi. Açık oylama şeklinde yapılan ve tek listeyle gidilen seçimde, mevcut Başkan Kasım Şükrü Karabulut, oy birliğiyle yeniden göreve seçilerek güven tazeledi.

Seçimin ardından bir teşekkür konuşması yapan MMG Bursa Şubesi Başkanı Kasım Şükrü Karabulut, “Bugünler inşallah geçecek. Normalde bizim genel kurullarımız daha farklı konseptlerde yapılıyor. Ama bu sefer salgının getirdiği bir kısıtlama var. Bu şekilde yapmamız gerekiyor. Katılan üyelerimize ve dostlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Doğru neyse, hak adalet neyse onu yapmaya ve gerçekleştirmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Genel kurulda birer selamlama konuşması yapan ve MMG Bursa Şubesi’nin çalışmalarından övgüyle bahseden AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Cem Kürşad Hasanoğlu, MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Nihat Alpay ve BTÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Beyhan Bayhan da MMG Bursa Şubesi’nde göreve gelen yeni yönetimi tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

MMG Bursa Şubesi’nde oluşan yeni yönetim kurulunda şu isimler yer aldı.

Yönetim Kurulu Asil Üyeleri: Kasım Şükrü Karabulut, Mustafa Arslan, Ahmet Ercan Kızılcık, Haydar Soysal, Muhammet Emin Ünal, Şeyma Burçin Kaplan, Mahmud Sami Döven

Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri : Mustafa Enes Toksöz, Ahmet Müdük, Recep Emre Çakmak, Mustafa Safa Orakçı, Cansu Nur Demir, Serkan Bircan, Süleyman Özen

Denetim Kurulu Asil Üyeleri: Ziya Aydemir, Şakir Emin, İbrahim Serhat Ayaz

Denetim Kurulu Yedek Üyeleri: Gürkan Bilgin, Fatih İnkaya, Ramazan Bilik